english
Suomeksi
Hofors kommun
Hofors kommun


Hofors kommun

Nu lanserar vi våra egna e-tjänster för bygglov och byggärenden

Från och med den 1 juni 2022 byter Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning, VGS, leverantör av e-tjänster för bygglov och andra byggärenden.

Nya e-tjänster för bygglov

Nu lanserar VGS egna e-tjänster på www.sandviken.se för dig som vill söka bygglov eller redan har byggärenden hos Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS).

Från och med den 1 juni 2022 byter VGS leverantör av e-tjänster för bygglov och andra byggärenden.

" Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra egna e-tjänster för bygglov på sandviken.se eftersom det har varit ett efterfrågat projekt hos VGS. En stor fördel med att använda våra digitala tjänster är att de är väldigt användarvänliga. Vi får fler kompletta ansökningar, en effektivare handläggning och möjlighet att ge snabbare återkoppling till kunden,” säger Annelie Walfridsson, byggnadsinspektör på Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning.

Vi har tidigare använt oss av den externa portalen Mittbygge som ska avvecklas helt från och med årsskiftet.

Vad gör jag om jag har ett pågående byggärende?

Om du har ett eller flera pågående ärenden hos oss kan du fortfarande följa dem via Mittbygge.se, men du kommer inte kunna skapa några nya ärenden därifrån.

Har du frågor? Kontakta Medborgarservice på telefon 026-24 00 00 eller skicka ett mail till medborgarservice@sandviken.se

Läs mer!

Våra e-tjänster för byggärenden finns samlade på sidan om bygglov.