english
Suomeksi
Hofors kommun
Hofors kommun


Detalj i anhörigstöds lokaler

Nystartad verksamhet på Hantverkargatan

Den 17 augusti öppnade en ny verksamhet på hantverkargatan 34 i Hofors. Anhörigstöd med besöksplats Träffpunkten. - Träffpunkten har varit väldigt välbesökt, vi fyller platserna runt vårt stora bord varje dag vi har öppet, säger Christina Lexén, demenssköterska som arbetar på Anhörigstöd.

Välbesökt ny verksamhet

Varje måndag och torsdag hålls Träffpunkten öppen i anhörigstöds lokaler på Hantverkargatan 34 i Hofors. Musikcafé, föreläsningar och bingo är några av aktiviteterna som brukar erbjudas de äldre besökarna som kommer till verksamheten.
- Alla är välkomna hit och då vi har öppet brukar det vara mellan tio och 15 personer som kommer, det är ungefär så många vi får plats för. Jättekul att det varit sådan bra start, säger Christina Lexén.
Anhörigstöd som också finns i lokalerna på Hantverkargatan är öppen för alla och hit kan man vända sig för stöd inom flera olika områden.
- Det kan vara anhöriga till äldre men också föräldrar till barn med någon form av funktionsnedsättning. Förutom att vi kan boka en träff om man vill det så har vi också telefontid måndag till torsdag mellan tio och tolv.

Mer information

Telefontid

Mån-tors 10-12.

Kontaktinformation

Christina Lexén

070 - 697 26 65

Lotta Öhlander/Rydén

070 - 167 08 58