english
Suomeksi
Hofors kommun
Hofors kommun


Hofors kommuns platsvarumärke

Upplev Hofors, Ny hemsida och besöksapp

Tidigare i år kunde vi läsa om det nya platsvarumärket för Hoforskommun och nu under Bessemerfesten kommer den nya hemsidan hofors.se samt besöksappen Upplev Hofors att lanseras.

Mitt i centrum under Bessemerfesten kommer alla ha möjligheten att se den nya hemsidan, ladda ner och använda den nya besöksappen, vara med i tävlingar och mycket, mycket mer. Vi vill visa vårt arbete och därför är detta ett ypperligt tillfälle att nå ut till många vid en naturlig mötesplats.

Entré Hofors har uppdraget att jobba med den externa kommunikationen och ett steg var att ta fram en ny hemsida som är mer användarvänlig, lätt att navigera och enkelt att hitta den information man söker och tillsammans med det Hoforsbaserade företaget Svensk webbhandel kommer nu den nya hemsidan hofors.se och appen Upplev Hofors.

Besöksappen, Upplev Hofors är en app där du kan hitta besöksmål, planera utflykten med familj och vänner och mycket mer. Varje plats hittar du lätt på kartan och du kan både läsa och lyssna på vad som finns just här.