Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Förlängda rutiner i Hofors kommuns fritidsverksamhet

Med anledning av situationen kring Covid-19 och dess spridning gäller ändrade rutiner och öppettider för Hofors kommuns sporthallar, gym och simhall.
Rutinerna förlängs till och med 17 januari

Ändringar i fritidsverksamhet

Ändringarna i rutinerna omfattar Hoforshallen, Värnahallarna, Lillåskolans gymnastiksal, Solberga gymnastiksal och ishallen.
Ändringar trädde i kraft 20 november och gällde till en början till och med 13 december.
Nu förlängs ändringarna till och med 17 januari.
Beslutet kan komma att förlängas.

Detta gäller;

  • Med anledning av smittspridningen av Covid-19 i Gävleborg län hålls Hoforshallens simhall och ishall av försiktighetsskäl fortsatt stängda för allmänheten. Beslutet gäller till och med den 17 januari, men kan komma att förlängas. Gäller alltså bad för allmänheten och allmänhetens åkning.
  • Hoforshallens cafeteria och reception håller stängt under samma period som bad för allmänheten är stängt men personal finns på plats för eventuella frågor.
  • Hoforshallens simhall håller öppet och är bokningsbart för simundervisning för skolelever, simskolor, föreningsverksamhet och för träning som är medicinskt motiverad (rehabträning).
  • Sportlife Gym hålls öppet i samma omfattning som tidigare beslutat.
  • Idrottslektioner kommer att fortsatt genomföras i de befintliga lokalerna.
  • Vi uppmanar allmänheten till att använda våra utomhusanläggningar, som utegym, motionsspår, vandrings- och cykelleder.