Suomeksi
english
Hofors kommun
Hofors kommun
Dela Dela
Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Hofors kommun

Lärare från Hofors nominerad till Guldäpplet

Petter Danielsson, itk-pedagog på Elevhälsa och stöd är nominerad till lärarpriset Guldäpplet.
Petter är nominerad för sitt arbete med att utveckla Hofors kommun satsning på digitala verktyg i undervisningen och att alla kommunens elever ges möjlighet att prova olika it-hjälpmedel för att främja och utveckla lärandet.

Hoforslärare nominerad till pris

Guldäpplet är ett lärarstipendium som årligen delas ut till en eller flera lärare som förnyat lärandet med stöd av it i egen undervisning och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält.
- Lärare i hela landet, från förskola, ungdomsskola och SFI drar idag nytta av digitaliseringen för att ge sina elever nödvändiga kunskaper och verktyg. De nominerade till Guldäpplet visar hur de digitala verktygen kan användas i alla ämnen och utbildningar, i slöjd, språk och matematik, liksom i bageri och fordonsteknik. Innovation liksom djupt pedagogiskt engagemang, bred kompetens och kollegialt delande utmärker många av årets nominerade, säger Peter Becker, ordförande i juryn för Guldäpplet.

En av de nominerade är Petter Danielsson, itk-pedagog på Elevhälsa och stöd i Hofors kommun.
På bokmässan i Göteborg den 28 september presenteras tre finalister av de nominerade och vem som slutligen står som vinnare av Guldäpplet tillkännages den 30 oktober på Skolforum, Stockholmsmässan.

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296